Well Balanced Massagetherapie

Mijn naam is Esther van der Smissen en heb sinds 2008 mijn massagepraktijk Well Balanced in Etten-Leur. Naast het geven van wellnessbehandelingen, waarbij het hoofdzakelijk gaat om genieten en ontspannen, ben ik begin 2012 afgestudeerd aan de academie voor massagetherapie Holos in Utrecht. Dit is een vierjarige HBO-opleiding waarbij je leert dat het masseren ingezet kan worden als therapievorm.

Bij massage als therapievorm gaat het in het bijzonder om het proces van voelen, ervaren en bewustworden. De intentie te laten zijn van wat is. Door middel van massage wil ik je uitnodigen om aandachtig contact te maken met je lichaam en waar te nemen en te voelen van dat wat misschien gehoord wil worden. Soms gaat het om fysiek voelen. Soms wordt er een andere laag in jezelf geraakt en gaat het fysieke voelen over in iets dat dieper en completer voelt. Bij massage weet je van tevoren niet wat zich aan emoties en gedachten zal aandienen. Hier zal ik tijdens de massage aandacht aan schenken en word je begeleid in het bewustwordingsproces.

Werkwijze

Ik begin iedere afspraak met een kort (kennismakings)gesprek. Ik vertel over mijn manier van werken en we bespreken de reden van je komst. Massage staat in de sessies altijd centraal, maar ik maak soms ook gebruik van andere vormen zoals focussen, meditatie(oefeningen) of gesprek.

Afhankelijk waar je voor komt kiezen we voor een geschikte massage. Ik maak gebruik van een of een combinatie van een van de volgende technieken:

Klassieke massage

Energetische massage

Voetreflexologie

Holistic pulsing

Bindweefselmassage

Polariteitsmassage

Wil je weten welke zorgverzekeraars een sessie deels of helemaal vergoeden. Lees meer onder het kopje Tarieven.